Är mycket, mycket arg. Mest för att det inte går att ändra typsnitt på dom här jävla bokstäverna. Vaknade i morse av något som lät som en jävligt osmord dörr. Gnissel och knarr. Måste smörjas. Men det var tre ungar som gnällde i mitt öra. "Det är blött på golvet".  "Ja men det skiter jag i", ville jag säga. Men valde "torka då!" och gjorde allt för att somna om. Ungarna hade inte kommit i säng föränn efter 23. HUR FAN kan man stiga upp 6.30 då??? Kände hur ilskan kokade i mig redan då 6.30 när den första (den översovandegrannen) frågade om hon fick stiga upp. Undrar om jag kan ha drömt nåt som skapat ilskan i mig? Jag vägrar att tro på min egen teori om att det är nagellacket som provocerar fram ilskan.

När jag hörde att tre pappersrullar gått åt till att torka golvet blev det för hett under täcket, lava hett! För hett för att ligga kvar. När jag såg bassängen ute i halen, blev jag ganska glad!
Det hade ju inte runnit över tröskeln in i badrummet i allafall. Det hade bara runnit in i mitt sovrum! Och att alla mina kläder var sjöblöta gör ju det samma, så kan det gå när man lägger dom på sängen och dom sparkas ner på golvet under natten. Gick igenom blöthögen. Det fanns ingenstans att hänga upp dom på, torkskåpet var fullt i kläder redan, på alla krokar hänger det 15 andra handukar, slipsar, kläder, skärp, påsar och bakom elementen är det så mycket damm och spån så där kan man inte trycka ner ett byxben eller en tröjärm. Så blöthögen åkte i soporna! Det gjorde inte ilskan. Den är kvar. 
Har slängt ut ungarna i solen nu och hör hur dom kvittrar typ fitt-fitt, fitt-fitt. Fiskmåsar kan dom liknas med idag.

Jag är också ilsken för att jag köpte den där jävla cykeln. Nu måste jag ju som cykla överallt. Kom på att jag hellre skulle vilja ha en kajak, en häst, en cessna, surfingbräda, klättringsutrustning, eller en såndär typ surfingbräda som man också kan surfa på isen mer eller allra helst en snowboard. Så man har anledning att åka lite längre bort, få frisk och ren luft i lungorna och i hjärnan. Men en häst vore faktiskt underbart.

Har faktiskt massor med vettigt att skriva också, men det tänker jag inte göra. I protest mot livet just nu!
                            

 

1 kommentarer

Annette

19 Apr 2009 00:15

Livet är härligt, tycker du inte? =)

Kommentera

Publiceras ej