Jag har vänner som är heterosexuella, homosexuella, bisexuella och transsexuella. Där är allt i sin ordning. Sexuell läggning har för mig ingen betydelse. Men så har jag en vän som är ALLSEXUELL. Jag har aldrig vågat fråga, men jag är väldigt nyfiken egentligen. Kan det vara så att man då är både hetero, homo, bi och trans? Nä, skulle det då variera från dag till dag?
Igår fick jag höra att det nog var så att man tänder på lite vadsomhellst. VA?!
Jag fick genast en bild av min vän gnuggandes med sitt könsorgan mot en lyktstolpe, glidandes ned på en ledstång, onanderandes med en vinkaraff. Men oroar mig att det kan vara annat också som hundar, vandrande pinnar, nyckelpigor etc.

Eller kan det vara att man är okej med att bli penetrerad av vadsomhellst, penisar, dildor och dongar och andra "normala saker".  Är det någon som vet? Har smyggoolgat men hittar inget på allsexuell.

Har ännu inte kommit på nåt smart eller ens någolunda vettigt att skriva, men jag överlevde tandläkarstolen idag också. Kommer nog dock inte att överleva tandläkarräkningen. Jag skrek, eller rättare sagt gurglade blod och saliv i försök att skrika. Det gjorde sååå ont! Har jag varit med om värre. Nej! Jag lovar! Inte ens förlossningarna slår det där. Kan dock hända att jag var aningen svettigare efter förlossningarna.

Jag ska inte berätta att hon karvade ur sårhålan, ända ner i käkbenet. Det får ju vem som helst att må illa. Läkningsprocessen hade inte påbörjats, däremot hade det påbörjats en förruttningsprocess där i sårhålan. Gissa hur det känns när man skrapar med metall på skelettben, utan någon bedövning. 400mg ibumetin 2,5 timmar tidigare hjälpte föga.

-3,2 kg på vågen efter denna vecka av tandvärk. 3-0 till tanden. Hjälp! Jag kommer att svälta ihjäl. Kan inte imundiga annat än vatten av rädsla att förruttningsprocessen ska sätta igång igen. Tänk om jag blir mager, typ så här?

...typ så här?

Tänk om jag förlorar mina älskade Anja Pärson-lår? Eller mina bröst? Vad ska jag då hålla i när jag känner mig otrygg? Eller magen och rumpan? Vad skulle min kära säga då? Tänk om han lägger sig på soffan igen då?

     

 

Lever än så länge, men har nu en stor fet, svart grop i käken. Det sipprar blod.
Jag mår illa, är darrig och svag. Men jag är lycklig. ... så länge baciluskerna håller sig borta från blodgropen.

Om någon känner för att bjuda mig på middag, nu eller i framtiden - kom då i håg att puréa eller passera maten. Mixerstav funkar nog bra.