Kan 9 sidor hyfsat välskrivet omvårdnadsarbete på svenska plötsligt förvandlas till 92 sidor innehållslöst arbete på hebreiska? Jag fattar inte och dessutom har jag så jäkla ont i huvudet. Jag lyckades fånga arbetet på internet där jag lagt ut det för mina klasskompisar så jag kunde rätta det som jag blivit tillsagd. Det är därför det bara var "hyfsat välskrivet", jag hade ju inte gjort det själv... Men det skulle i allafall rättas och det kändes bäst att jag gjorde det själv. Så i tre timmar har jag suttit och rättat, med lite paussurfande på facebook och msn. Bara lite. Lusläst Backmans bok "Rapporter och uppsatser" för att skriva utmärkta referenser samtidigt som jag skrivit, raderat och skrivit. Jag sparade arbetet emellanåt som jag brukar, ifall det skulle hända något. Observera "ifall".
Jag vet inte hur svenska akademin definierar "ifall" men det verkar vara "såklart".

När jag nu efter tre timmars rättande ska spara det slutgiltiga arbetet så står det på min skärm "sätt in disken och stäng luckan". Jag visste inte om min dator hade förvandlats till en diskmaskin. Men nu tror jag att jag vet. För det rättade arbetet finns inte i min dator. Eller, det finns, men det är inte åtkomligt... Hjälp mig! Det enda jag kommer åt är det hebreiska arbetet på 92 sidor.

Åh Gud, varför alla dessa prövningar?

Så har jag fått ett mail, av en stöttepelare som hjälpt mig i många svåra i-lands problematiska situationer, att gå ner i vikt. Hon nämner mitt namn i mailet mer än 3 ggr, vilket jag tolkar det som att jag måste vara väldigt uppmärksam på vad hon säger och det är jag, alltid. "Det kan va svårt att kliva ur offerrollen som man tagit på sig". Här tolkar jag "man" som du, alltså jag. Hon skriver till mig och menar att jag tagit på mig en offerroll...
cattastroph.blogg.se undrar varför jag valde det namnet? Undrar om allt blir bättre om jag kliver ur den där offerrollen. Men det var svårt sa hon. Att ha kontroll över sitt liv borde jag ha istället, det är mycket bättre, vad jag förstog. Men först måste jag ha några lådor Nutrilett choklad. Som aldrig finns på Coop. Inte heller på Konsom (på mitt område heter det faktiskt Konsom, på ditt heter det antagligen Konsum).

Varje gång fläkte börjar gå på min dator hoppar markören till någonannanstans i texten. Ska det vara så? Eller har jag fallit offer ännu en gång för en bugg i något system?

Tre soppåsar står i hallen, en från lördag, en från söndag och en från idag tisdag. Det luktar lite illa och lukten börjar tränga sig in i tvättstugan. Funderar på om man kan isolera runt dörren för att stänga lukten ute. Det vore ju förargligt om de rena kläderna tog lukt av soporna. Även om det mesta därinne är smuts. Jackorna i hallen har dragit åt sig av lukten, men de märks inte så mycket av det när man kommer ut. Om man blir riktigt varm kan man ana en odör av sopor, men det är bara ibland.

Gjorde ett test igår om vilken psykiskstörning jag lider av, men jag minns inte resultatet... Mitt problem är att jag alltid måste må illa. Jag skulle behöva gå ner åtskilliga kilon, men problemet är att jag alltid måste vara proppad, ända upp till spygränsen. Jag spyr inte, hetsäter inte och lider inte av bullimi. Men när jag har bestämt mig för att gå ner i vikt så måste jag av någon okänd anledning bevisa för min själv att det fan inte går. Undra vad jag fick för diagnos?


Undrar om samma diagnos gäller för det att jag just nu har ett skriftligt arbete som ska in imorn, det är rätt mycket kvar, men jag sitter och skriver sånt här svammel och facebookar istället. Egentligen så väntar jag bara på min kamrats text som jag ska lägga in i min och ändra om bokstäverna på. Hon har inte å, ä och ö på sitt tangentbord. Så medans jag väntar så kan jag väl göra något annat, det är hon som är sen, inte jag.

Inatt höll jag på drunkna! Vet inte om det kan höra till samma diagnos eller om det är symtom på något annat?! Hade så nedrans mycket saliv i munnen. Vaknade av att jag fick en kallsup, sprang upp och spottade i köket, hostade som en lungsjuk och la mig igen. Men just när jag somnade höll jag på drunkna igen.
Min sambo rådde mig till att ta bricanyl för att vidga luftrören, något sa mig att han ville att jag skulle få ner mer saliv i lungorna och drunka snabbare. Varför ska jag alltid behöva prata mitt i sporten? Jämt ha ont i ryggen så jag inte kan plocka strumpor, kalsonger, kläder och leksaker?

1000 män frågades vad som var det skönaste med att bli avsugen;
2% svarade mjukheten
3% svarade porrheten
95% tyckte mest det var skönt att det blev tyst