Tre soppåsar står i hallen, en från lördag, en från söndag och en från idag tisdag. Det luktar lite illa och lukten börjar tränga sig in i tvättstugan. Funderar på om man kan isolera runt dörren för att stänga lukten ute. Det vore ju förargligt om de rena kläderna tog lukt av soporna. Även om det mesta därinne är smuts. Jackorna i hallen har dragit åt sig av lukten, men de märks inte så mycket av det när man kommer ut. Om man blir riktigt varm kan man ana en odör av sopor, men det är bara ibland.

Gjorde ett test igår om vilken psykiskstörning jag lider av, men jag minns inte resultatet... Mitt problem är att jag alltid måste må illa. Jag skulle behöva gå ner åtskilliga kilon, men problemet är att jag alltid måste vara proppad, ända upp till spygränsen. Jag spyr inte, hetsäter inte och lider inte av bullimi. Men när jag har bestämt mig för att gå ner i vikt så måste jag av någon okänd anledning bevisa för min själv att det fan inte går. Undra vad jag fick för diagnos?


Undrar om samma diagnos gäller för det att jag just nu har ett skriftligt arbete som ska in imorn, det är rätt mycket kvar, men jag sitter och skriver sånt här svammel och facebookar istället. Egentligen så väntar jag bara på min kamrats text som jag ska lägga in i min och ändra om bokstäverna på. Hon har inte å, ä och ö på sitt tangentbord. Så medans jag väntar så kan jag väl göra något annat, det är hon som är sen, inte jag.

Inatt höll jag på drunkna! Vet inte om det kan höra till samma diagnos eller om det är symtom på något annat?! Hade så nedrans mycket saliv i munnen. Vaknade av att jag fick en kallsup, sprang upp och spottade i köket, hostade som en lungsjuk och la mig igen. Men just när jag somnade höll jag på drunkna igen.
Min sambo rådde mig till att ta bricanyl för att vidga luftrören, något sa mig att han ville att jag skulle få ner mer saliv i lungorna och drunka snabbare. Varför ska jag alltid behöva prata mitt i sporten? Jämt ha ont i ryggen så jag inte kan plocka strumpor, kalsonger, kläder och leksaker?

1000 män frågades vad som var det skönaste med att bli avsugen;
2% svarade mjukheten
3% svarade porrheten
95% tyckte mest det var skönt att det blev tyst

Kommentera

Publiceras ej