Det står en flaska Flux, tandskölj på databordet. Det ligger en bläckpenna mitt på golvet i datarummet. Här inne hänger vi också tvätt.

Förutom flaskan med Flux på databordet så ligger där också en galge, ett stetoskop och en keps, förutom alla papper. Även under skrivbordet ligger en galge.

På golvet ligger en hög med kuddar och täcken, ganska snyggt ihopvikt, men i en hög på golvet. På fönsterbrädan ska det stå en blomma. Men där står också dotterns doptavla med två fina bilder på henne. En dammvippa ligger också där på fönsterbrädan. Plus ett cremepuder och 2 sladdar. På den lilla byrån där det står en lampa finns också en mössa, ett ihopskrynklat och sönderklippt papper, en pappersmugg från McDonalds och ett tomt pennställ - en penna på golvet som sagt var.

Förutom pennan och täck- och kuddhögen på golvet ligger också en tom plastförpackning, fin men tom. En tom colaflaska, 4 uppenbart skitiga strumpor och två inochutvända tröjor.

Vad gör en galge på databordet? Hur kom den dit? Och den under bordet? Vad gör stetoskopet där? Dammvippan på fönsterbrädan? Det ser inte ut som att någon har städat. Cremepudret, vems är det och varför ligger den på fönsterbrädan? Doptavlan då? Visst, den är fin, men hör ju till dotterns rum.

Täcken och kuddar, varifrån kommer dom? Det saknas inga i någon säng och här inne finns ingen säng. Varför ligger dom där, i datarummet?

Har någon tappat en penna på golvet? Varför har denna någon inte tagit upp den då? Eller har någon lagt den där bara? Vi har inte ätit McDonalds mat på väldigt länge. Hur kom muggen dit? Och dom där kläderna. Ska dom tvättas eller skänkas bort, eller har någon tappat dom där?

Hur har jag uppfostrat mina barn? Eller har jag inte uppfostrat dom alls? Eller blev dom bara som dom blev? Eller blev dom bara som jag? Går det att börja om? Att göra rätt. Uppfostra på nytt?
adhd, barn, barnuppfostran, diagnos, hem, hushåll,

1 kommentarer

meh.blo.gg

28 Nov 2014 19:26

Hyfsat många ackurata frågeställningar :-)
Tack för titten!

Kommentera

Publiceras ej