Var på stormarknaden och handlade ikväll. Jag hade glömt att ta medicinen idag. Det innebär att jag glömmer allt annat också. När jag drar från jobbet vet jag inte riktigt vart jag ska, trots att jag alltid bara ska hem. När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag minns liksom inte vad det är jag brukar göra. Hjärnan är som splittrad. 

Inne på stormarknaden är hjärnan över allt. Trots att jag har en lista på vad som ska handlas, prydligt skriven i ordning efter var allt i butiken är placerat. Det är väl det som kallas struktur? 
Trots det så missade jag ett par grejer.  

Jag kan liksom inte bara handla. I mitt huvud för jag dialoger med folk som inte är där - nä jag är inte knäpp - jag bara planerar vad jag ska säga om jag träffar på någon bekant. Just idag var tarmarna lika aktiva som hjärnan. Och det var inte bara pruttar. Det var lika svårt att få hjärnan att slappna av som att få tarmarna att göra det. Däremot var det lättare att knipa käft än att knipa ringmuskeln.

Helt naturligt skapades en statusuppdatering till Facebook:
"Fan! Sket ner mig på stormarknaden". Men sen insåg jag att jag måste beskriva olyckan lite mer detaljerat och insåg att det passade bättre i bloggen och ungefär samtidigt som jag betalade hade jag i mitt huvud skrivit färdigt blogginlägget.
 Packade ner varorna i påsen. Men oj, en påse... Hur tänkte jag? Fyllde handväskan till brädden och stoppade in apelsiner och äpplen i armhålorna. 

Fick jag med allt som stog på listan? Svar nej!

Men jag sket faktiskt inte ner mig heller!

Jag upplever mina blogginlägg som mycket bättre, typ full av kvalité på nåt sätt när jag skriver omedicinerat.

Puss!
adhd, avföring, glömska, humor, medicin, prutt, shopping, tarm, tarmproblem,

1 kommentarer

meh.blo.gg

30 Jan 2015 22:53

Om inte annat blir det roligare att skriva omedicinerad. Tycker min skrivarglöd försvann närjag tog medicin

Svar: Ja, kanske är de det handlar om...
Cattastroph

Kommentera

Publiceras ej