Blev något generad idag under mitt kyrkobesök när prästen berättade om sin trosresa. Hur jag än försökte lyssna  på hennes predikan så kunde jag inte tänka på annat än olika tolkningar av ordet Trosresa. Jag försökte se bilder av henne i en trosa, en trosa på henne, reste hon i bara trosorna? Hade hon bara ett enda par trosor på hela resan? Var syftet att shoppa trosor eller att undersöka kvinnornas trosor i de olika länderna under resans gång?
Nej jag har inte blivit blivit mer religiös än vanligt. Det har bara dykt upp så många olika anledningar till att besöka kyrkan. Flykt, uppträdande vänner, uppträdande barn, vänner som ska gifta sig och släktingar som konfirmeras. Så hela nästa helg blir fylld av kyrkobesök. Lördag och söndag bokad för kyrkan. Ave Maria, Ave Maria, Ave Maria gånger 25 så är jag kanske förlåten. Det vore ju faktiskt helt i onödan han dog där på korset om vi inte fortsätter med våra synder.
Men någonstans finns det nog en liten gnutta god gärning i mina synder.

Jag har ju diskuterat en resa med mina vänner. Förslagen har varit Stureplan, charter och fjällvandring (vilket nog skulle blir för svårt i högklackat och utan mobil). Men undrar om dom skulle vara med på en trosresa? Eller måste jag göra den själv? Jag undrar ju fortfarande vad en trosresa är. Kan hända att jag varit på flera sådana resor redan?
Fredagkvällen bjöd i allafall på kalsongresa, Marieburg. En struttande, vältränad och snygg, nyrakad 20 åring, som glatt poserade för mig. Låssades jag i allafall (alltså att han glatt poserade. Att han var snygg, vältränad o nyrakad behövde jag inte låssas) . HAN låssades ha glömt nåt, typ först kammen, sen kläderna, sen skorna, plånboken, kådisarna... Men som kvinna ca30 får man väl fantisera lite i allafall. Njöt gjorde jag i allafall när jag satt där i soffan med ett vinglas i handen. Och njöt gjorde jag resten av kvällen också med mina underbaraste underbara vänner. Dom kan ALLTID få mig på gott humör. Med dom vännerna är det till och med roligt att ha tråkigt! Love ya'!

3 kommentarer

Anonym

24 May 2009 22:56

Trosresa! Jag är med!! =))) ruggigt bra kalsongresa!

Anonym

26 May 2009 18:56

Underbara du! Jag njuter av ditt sällskap...och dina knasigt roliga tankar med underfyndigt allvar.

Systeryster

26 May 2009 20:13

Kan man beställa en trosresa som charter? Och en kalsongresa till Maken? Jag är på!

Kommentera

Publiceras ej