Jag har en vän som jag lider med väldigt just nu. Jag har ju tidigare skrivit om mina besvärliga cykelturer med den gamla skrothögen som legat i ett antal diken. Men min vän lider just nu ständigt, till följd av sina cykelturer. Hon har fått blåsor i kissemurran. De försvinner ju inte när hon kliver av cykeln som min sockerdrickskänsla gjorde. Blåsor, shit alltså.
Jag sa åt henne att inte gnugga så mycket på sadeln när hon trampar fram. Men hon tycker det är hemskt svårt att sitta still på cykeln. Men visst, det är ju vår och det går över.

Jag undrar om jag inte har fått bulimi, så här på äldre dar. Min svägerska bjöd på sitt goda äggris till det grillade igår och det måste man äta! Det resulterade i att mitt midjemått ökade med minst 10 cm. Och eftersom det nu ändå redan är ökat så är det ju lika bra och stoppa i sig allt det där andra som också ökar måttet. Choklad Waffers t e x. Jodå. Samtidigt som mitt p-Glucos stiger till HHH kommer även paniken och jag suger i mig en halvflaska Laxoberal. Det var en hel flaska han hade tryckt i sig, han i inlandet som dog av just Laxoberal. Så jag nöjde mig med en halv.

Imorgon stannar jag nog hemma...

Kommentera

Publiceras ej