Bläddrar igenom insta och denna dyker upp... Hjärtat slår hårt, fort, torr i munnen, kallsvettig, svag, matt, ängslan, oro, flashbacks, illamående.
Armarna domnar bort. Jag kan inte andas. Drar i tröjan som plötsligt blev för trång. Skruvar på mig. Det gör ont, ont i hela kroppen. Sockerdricka i fingrarna. Jag blir iskall, men svettas på samma gång. Jag behöver kräkas. Bröstkorgen är spänd. Fast i ett skruvstäd. Luften får inte plats i mina lungor. Jag får ingen syre. Måste ut. Måste andas. Jag behöver nånstans att ta vägen, men jag klarar inte av att förflytta mig. 

Jag stänger ner instagram och tittar ut, tittar på nåt annat. Försöker tänka på annat. Middag, barnen, sommar och sol... Men känslorna är kvar. Jag kan inte tänka. Försöker, men hindrar mig själv när jag kommer på mig själv att måla upp katastrofscenarion. Går in på Facebook, Aftonbladet men uppfattar inte det jag läser och ser. Stänger ner, blundar. Andas...

En liten bild, en liten text som kanske syftar på något helt annat än det som dyker upp i mitt medvetande. Så fel. Så vridet. Så tokigt. 

PMDD, PMDS, katastrof, medberoende, missbruk, panik, pms, scenario, sorg, ångest,

Kommentera

Publiceras ej