Jag har en undermålig impulskontroll. Ja, nu mera undermålig långt under rimligheternas gränser. Shoppar dyrt och äter rikt. 
Mitt förstånd är inte riktigt med mig. Det finns där. Jodå, jag är en mycket förståndig och klok människa. Men det där förståndet det släpar efter, ett par mil.
Jag ids inte ens redovisa debet och kredit varken när det gäller pengar eller käket. 


beroende, godis, gott, mat, matmissbruk, shopping, shoppingmissbruk, spendera, vikt, ätstörning,

1 kommentarer

Mia

27 Jun 2015 16:41

Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.mSnälla ni kom in och läs min blogg om mitt liv vetja!Att vara annorlunda liv med diagnoser!


DELA OCH SPRID MIN BLOGG VIDARE!


DET SKULLE BETYDAR MYCKER FÖR MIG OM NI GJORDE DETTA FÖR MIN SKULL!
TACK I FÖR HAND!miamiamia.bloggplatsen.se
mia2@home.seJag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på: / mia2@home.seJag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda!
Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m

I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. Har haft ett hård liv!

Kommentera

Publiceras ej