12 steg för hopplösa. En bok jag tänker ska hjälpa mig. Men med vad?
Jag har problem.

Jag är ätstörd. Men det har gått över. Får nåt återfall ibland, men jag är medveten. Jag är ilsken och arg. Har gått hos olika terapeuter för att hantera den. Ingen fattar och ger mig "strategier" som jag bara blir ännu argare över. Men så gick det över. Det finns tillfälligheter då det blossar upp, men jag kan resonera bättre och håller mig något sansad.
Jag har supit för ofta och för mycket, men det gick över. Jag har legat med fler än vad som anses hälsosamt. 
Jag slukar allt som intresserar mig som en knarkare snortar - googleknarkare. Jag är medberoende vilket orsakar många av mina "besvär". Men vad är vad liksom?

Jag diagnosticerar mig varje dag med GAD, BED, ADHD, OCD men jag vet fortfarande inte vad mitt problem är.

Just nu sitter jag och funderar på om jag mår så jäkla dåligt egentligen? Är mina problem verkligen problem? Jag kanske bara har för lite att göra? Jag kanske bara har för tråkigt och gör livet lite mera trevligt genom att skapa problem, ohälsa och skruvar till min hjärna lite, för att få snurr på det trista? Egentligen kanske jag är helt normal. Eller normalstörd i alla fall...


BED, GAD, OCD, adhd, normal, normalstörd, npf, problem, psykiatri, terapi, tolvsteg,

2 kommentarer

milina.blogg.se

07 Apr 2015 12:16

Hoppas du börjar må bättre snart!

Svar: Tack MILINA <3
Cattastroph

maasen179

07 Apr 2015 16:05

Jag får också de där tankarna ibland.. Tänk om det inte är något fel alls med mig? Konstigt nog kommer tankarna när man jag dåliga dagar, att tänka att man är "normal" borde väl vara något man gör när man mår bra, eller...?

Svar: Ja precis. "Rädd för att vara normal" och då finns ju ingen förklaring till varför man är som man är, och det är ju skrämmande. ;-)
Cattastroph

Kommentera

Publiceras ej