Köp något vettigt och lägg i påskäggen istället för att fylla dom med äckligt, onyttigt godis. Äcklig - ja vad de innehåller, smaken är annan. Tänk på vad godiset innehåller och likaså påskägget.
 
De röda godisarna, vet ni vad de innehåller?
- Löss! Ja lushonor, torkade och pressade.
Godis innehåller slakterirester. Sånt som man inte vill göra mat på från kossorna exempelvis. Dessutom bleks slaktresterna och förstärks med någon trevligare färg.
 
Svenskt godis är gott!
Men de innehåller också E-nummer som inte är godkända i andra länder. Varför? Gift! De orsakar allergier och hyperaktivitet bla.
 
Godis utan löss, blekta kossor och E-nummer orsakar fetma, ohälsa och beroende/missbruk. Godis är fan inte gott!
 
Men själv har jag tryckt i mig ett par hekto påskgodis just idag. Ett par stycken, såna där typiska påskgodisar. Goda? Nä fy! Men ändå stoppade jag i mig en efter en efter en, tills summan var minst 10. Nu mår jag skitdåligt både psykiskt och fysiskt.
 
Och apropå de där E-numrena som inte borde godkännas i Sverige heller... Hur kommer det sig att Sverige godkänner dessa. Medans Sverige och läkemedelsverket inte godkänner Melatonin, som i de flesta länder i övriga världen är godkänt. Gott att sova på, utan biverkningar. Ett "kosttillskott" som inte ens kan klassas som läkemedel, utan säljs som kosttillskott i andra länder. DET godkänns ICKET! Du kan få det utskrivet av en doktor med licens, söka licens själv hos läkemedelsverket och sedan betala sviiiindyra pengar för det, OM du lyckas få godkänt hela vägen. Sjuka, sjuka Sverige, vart är vi påväg?
Mata folket med diverse rävgift till insomningstabetter (hypnotika); Stilnoct, Imovane osv som ger jävulska bieffekter som förvirring, dålig sömnkvalite, balanssvårigheter och fallrisk.
VARNING: Prova inte!
 
 
 
adhd, fetma, frossa, gift, godis, hypnotika, hälsa, löss, melatonin, påsk, påskgodis, påskägg, slakteriavfall, sömn, ätstörning,

5 kommentarer

Olivia Nilsson

03 Apr 2015 10:31

Fin blogg!

kerstin ehrenholm

03 Apr 2015 11:09

Bra sagt

meh.blo.gg

03 Apr 2015 12:53

Haha, jag skall aldrig mer äta godis :P
Jag äter iofs mest choklad efttersom jag är vegetarian men barnen äter annat ibland, tex nu till påsk

Svar: Jag säger samma sak, och ÖNSKAR att jag kan hålla det! 😉
Cattastroph

elisabeth

05 Apr 2015 10:27

nu känns det som jag def skall sluta äta godis och slänga resten av det som egentligen inte smakar gott, VARFÖR äter jag det där..

tack för ett bra inlägg !!

Svar: Ja, det gäller att fundera. Ibland kommer jag fram till "självskadebeteende", sällan jag kommer fram till "sug" eller "gott" egentligen. 😉
Cattastroph

ohappa.blogg.se

06 Apr 2015 13:13

Så bra skrivet! Jag om någon behöver höra sånt här. Nästa gång jag ska dämpa stress med godis ska jag tänka på det här och ta några djupa andetag istället!

Kommentera

Publiceras ej