Härom dan så lyste det en "1" brevid min inkorg på Facebook.  Hade alltså ett mail där. Det kändes lite hemligt på nåt sätt. I inboxen får man bara hemliga saker. Sånt som folk inte vill skriva i ens logg.
Det var från en man!
"Hej! Jag var tvungen att leta upp dig här på facebook och jag hittade dig direkt, letade också på Eniro och skickade ett sms inatt. Kunde inte låta bli! Tyckte direkt att du verkade vara en trevlig o rolig tjej när vi träffades igår! Om du tycker det samma om mig kan du väl höra av dig?! Det vore jättekul att lära känna dig. Kram NN."

Mycket smickrande! Jag blev som lite varm i kroppen och fick en tår i ögonvrån. Funderade länge över var jag hade varit dagen innan, vem var han? Hur hade vi träffats? OCH varför kommer jag inte ihåg honom???
Enligt min ex-fästman/sambo/kille/blivande fästman/man så tillbringade vi den dagen tillsammans. Vi var på ett afganskt 18års kalas på kvällen. Men där fanns ingen Svennebanan som den här kille verkade vara. Blond, inga stavfel, Sven Svensson nåntingsånting.
Skickade ett mail till den förälskade pojken om att han nog hittat fel tjej.
Fick ett svar mycket snart. "Du skrev ditt telefonnr på min arm, jag letade på Eniro, hittade ditt namn och sökte vidare här på FB. Men ok, om du inte är intresserad så ska jag inte störa fler gånger."
Torkade tåren men det kom snart en ny. Stackarn! Han måste blitt jätteförälskad. Tog på mig detektivrocken och letade efter mitt namn på eniro och fejjan. Fick ett par träffar och mailade tillbaka till honom och lovade att jag inte var den rätta! Önskade honom lycka till och gav honom lite tips och råd.
En sak som jag upptäckte under förstoringsglaset; alla som hette som jag (alltså både för och efternamn) var jävulskt snygga! Kolla själv får ni se!  Klart han då hade lite svårt att tro mig att det inte var mig han träffat, han såg ju bilden på fejjan - snygg tjej!

Jag vet inte riktigt vad som hänt. Det är som något märkligt i luften som gör mig varm i kroppen, glad, lycklig, bekymmerslös. Livet har plötsligt blivit så enkelt. Jag vinkar alla problem till mig och ändå bara löses dom upp *poff* liksom. Allt runtomkring mig är så mycket vackrare nu. Kolla bara hur middagsdukningen kan se ut en eftermiddag:och till det följer ofta också en efterrätt, som snabbt förbränns med en långpromenad, ofta i månsken.

2 kommentarer

Systeryster

07 Jul 2009 08:24

Najs!

Anonym

16 Jul 2009 21:37

Yiiihhaaa!!! :-)

Kommentera

Publiceras ej