Jag mår bra. Jag mår så himla mycket bättre nu än för några veckor och månader sedan. Det är skönt, men det gör det svårt för mig att fatta vad fan jag har hamnat i det där frosseriet för igen. Tror jag bara att jag mår bra för att jag frossar och shoppar? Eller är det nåt undertryckande av jobbiga känslor som gör att jag frossar och shoppar? No Clue. Men jag är snart en hopplös jävla kandidat till både Biggest looser och Lyxfällan.
 
Myser ner mig med äckliga wienerbröd, chips, ostbågar, godis och mat. Allt smakar samma tråkiga kartong. Men något annat gör att skiten ger mig tillfredställelse. Jag njuter inte av smaken, men av handlingen. Jag njuter heller inte av "baksmällan" efteråt.
Jag har behövt så mycket grejer och kläder, skor osv nu till våren. Barnen också. Och huset behöver ett lyft. Allt meddetsamma. Jag betalade INTE räkningarna i tid heller (nåja, 1 juni är inte toksent). De flesta räkningar var påminnelser och inkassokrav. Hur i helvete?
 
Jo för att nu kommer fakturor på sms ibland, på mail ibland och ibland kommer de i brevlådan. Jag KAN INTE hålla reda på allt från alla håll. Är det någon som kan det? Vad är det för idioti att skicka fakturor på annat sätt än i brevlådan?
Men det är ju inte elräkningen, klubbavgifter, fackavgifter, försäkringar som kommer per sms eller mail. Nej, det är via NÄTSHOPPING! De avgifterna var också dubbelt så stora som de fasta avgifterna. Fy fan!
 
Är jag lycklig nu? Med 3 par extra byxor i garderoben, ett par skor och en väska. Men jag behövde ju... och det snarast. Dottern är nöjd med sin selfiestick och zickzack byxor, vars avgifter blev mycket högre än tänkt pga förseningsavgifter. Sonen är supernöjd med sin cykel som han fick för 2 månader sedan, som var jätte billig - om jag hade betalat den i tid och om fakturan kommit i brevlådan!
 
Handla för fan inte på kredit!
 
Det har ju gått så bra. Det har gått att nätshoppa det jag behöver genom DIREKTBETALNING. Men plötsligt vågade jag inte lita på direktbetalning till de nätbutikerna jag shoppade från. Dags för doshöjning, alternativt lobotomi.
 
 
 
 
 
BED, beroende, impuls, impulsiv, impulsivitet, lobotomi, missbruk, pengar, shoppingmissbruk, vikt, ätstörning,

3 kommentarer

Sara Haggårds Andersson

02 Jun 2015 20:14

Jaaaaa, fy fan vad jobbigt med fakturor hit och dit. Jag kommer aldrig få ihop det där.

meh.blo.gg

04 Jun 2015 20:07

Fakturor som kommer på mejl är tamejfan den sämsta uppfinning som gjorts. Autogiro är den enda som funkar för mig. Får betala påminnelser hela tiden.

Hannah

21 Jun 2015 11:08

Jag förstår precis hur det är med allt det, vet inte hur jag ska göra för att stoppa mig själv när det är så lätt att bara klicka och beställa..

Kommentera

Publiceras ej